Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt bijna altijd dezelfde dag terecht op het spreekuur.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk altijd bellen indien er sprake is van een acuut probleem dat niet tot de volgende dag kan wachten. 's Middags staat er soms een bandje aan. Bij dringende zaken blijft u aan de lijn, u krijgt een arts te spreken.

Meer tijd

Een afspraak wordt ingepland op 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visites

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente overlegt daarover even met de huisarts.

Ophalen formulieren, brochures, brieven etc

Voor het ophalen van verwijsbrieven, formulieren etc. verzoeken wij u vriendelijk 's ochtends te komen tussen 08.00 en 12.00 uur. Dan is er altijd een assistente aanwezig.